Saltar als continguts principals.

El Col·legi passarà a denominar-se "Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona"

27/07/2018

L'ICAT dona un pas endavant per lluitar contra la discriminació de gènere i passarà oficialment a denominar-se "Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona".

Aquesta iniciativa, proposada per la Comissió de Conciliació, Polítiques per a la Igualtat i d'Atenció al Col·legiat i aprovada per Junta de Govern el mes de març, es va exposar en assemblea general extraordinària el passat dia 5 d'abril, on va ser ratificada pels col·legiats/-des de la nostra institució.

Avui dia 27 de juliol aquest projecte tira oficialment endavant amb l'aprovació unànime per part dels assistents a l'assemblea general extraordinària convocada a tal efecte.

Estem molt il·lusionats amb el canvi i esperem poder continuar treballant per aconseguir que la igualtat de gènere sigui, almenys en el nostre àmbit professional, una realitat.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..