Saltar als continguts principals.

L'ICAT i la Fundació Obra Pia Montserrat signen un acord de col·laboració

23/07/2018

L'ICAT i la Fundació Obra Pia Montserrat han signat aquest dilluns dia 23 de juliol, un acord de col·laboració per al projecte Llar Natalis impulsat per la Delegació diocesana de pastoral familiar. Aquest projecte té com a objectiu acollir mares gestants en risc d’exclusió social i amb el perill de veure’s abocades a interrompre el seu embaràs.

Han rubricat l'acord el degà de l'ICAT, Manel Albiac, i l’Arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol Balcells, president de la Fundació Obra Pia Montserrat. A l'acte de signatura també han assistit Fina Méndez, copresidenta de la Comissió de Conciliació, Polítiques per la Igualtat i d’Atenció al Col·legiat; el vicari general de l’arxidiòcesi, Mn. Joaquim Fortuny; el delegat diocesà de pastoral familiar, Mn. Josep Masdéu; i la directora de la Llar Natalis, Sra. Carmen Cumplido.

 

Amb aquest acord l'ICAT posarà a disposició de la Llar Natalis un servei d’orientació jurídica personalitzada, amb un torn gratuït de lletrats/-des adscrits per tal d’assessorar a les usuàries. Demanem a les persones interessades en col·laborar-hi que contactin amb el Col·legi a través de l'adreça de correu electrònic secretaria@icatarragona.com.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

 

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..