Saltar als continguts principals.

Diada festiva a l'ICAT per celebrar el Dia de la Justícia Gratuïta

12/07/2018

Personal de l'ICAT i Joves Advocats de Tarragona han informat a totes aquelles persones que s'han apropat a l'estand instal·lat a la Rambla Lluís Companys sobre aquest servei públic de protecció social, essencial per a la societat, que permet garantir als ciutadans amb menys recursos el dret fonamental a la justícia.

 

Enguany, com a novetat, l’ICAT ha organitzat un concurs de grafits en que diferents grafiters han projectat, a través de l’art urbà, diferents representacions de la “Justícia”, obrint així nous espais per fer arribar el missatge reivindicatiu de la jornada.

 

Així mateix Lorenzo Santos, president de la Comissió del Torn d'Ofici, ha fet balanç davant dels mitjans de comunicació de la prestació d’aquest servei i les reivindicacions del col·lectiu sobre les mancances que afronten els advocats del torn d’ofici.

 

 

Aquí podeu consultar les notes de premsa del Consell de l'Advocacia i del CGAE per commemorar aquesta diada.

 

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..