Saltar als continguts principals.

L'ICAT reivindicarà la figura de l'advocat d'ofici durant els actes del Dia de la Justícia Gratuïta

05/07/2018

Cada 12 de juliol es celebra el Dia de la Justícia Gratuïta i del Torn d'Ofici, una diada que vol retre el merescut homenatge a tots i totes les professionals, que en tot l'Estat sumen prop de 52.000 advocats i advocades d'ofici, que presten aquest servei 24 hores al dia, 365 dies a l'any. A més a més, l'ONCE distribuirà més de 5 milions de cupons que ja es poden adquirir per commemorar aquesta diada.

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona i el Grup d'Advocats Joves es sumaran als actes de celebració d'aquesta diada instal·lant un estand a la Rambla Lluís Companys de Tarragona des d’on, entre les 10:00h i les 13:00h, s'informarà a la ciutadania de la importància de comptar amb aquest servei públic, que permet garantir el dret fonamental de l’accés gratuït als serveis de justícia a les persones amb menys recursos.

A més a més enguany l'ICAT ha organitzat un concurs de grafits obert a tota la ciutadania. La inscripció serà gratuïta i s'admetrà un màxim de cinc participants.

Més informació:

 

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..