Saltar als continguts principals.

Atribució als jutjats socials de Barcelona núms. 5,23 i 30 de les execucions dineràries dels jutjats socials de Terrassa, Sabadell, Granollers, Mataró i Manresa

07/06/2018

Segons acord del Comissió Permanent del CGPJ de data 8 de març de 2018, el divendres dia 8 de juny entrarà en vigor la mesura que atribueix als jutjats socials núm. 5,23 i 30 de Barcelona, especialitzats en execucions, l'assumpció del coneixement de les execucions dineràries dels jutjats socials de Terrassa (1 i 2), Sabadell (1,2 i 3), Granollers (1, 2 i 3), Mataró (1 i 2) i Manresa (jutjat únic). 

D'acord amb la comunicació rebuda per part del Deganat dels Jutjats de Barcelona informem de com cal realitzar la presentació a través d'Ejustícia.cat de les execucions segons la nova distribució d'assumptes:

1.- La presentació  de demandes executives  o d’escrits en forma presencial només és aplicable als particulars sense representació professional

2.- La presentació de demandes de títols executius judicials  s’ha de fer a través del mòdul RED al Jutjat social declaratiu

3.- La presentació de demandes de títols executius no judicials per a professionals s’ha de fer mitjançant el mòdul de presentació telemàtica de demandes (mòdul TTA) de l’extranet del professional directament a la unitat de destí “Secció Social Executòries del Servei Comú de Registre de Barcelona”. No caldrà aportar còpies en paper per a les parts.

Per ampliar la informació o si teniu més dubtes en relació als tràmits a realitzar podeu consultar el document de preguntes freqüents facilitat pel mateix deganat. També adjuntem el telèfon del Servei d'Atenció a l'Usuari dels Jutjats Socials de Barcelona (935 548 434).

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..