Saltar als continguts principals.

II Congrés Estatal Interprofessional de Mediació

05/06/2018

Els propers dijous 21 i divendres 22 de juny el Consell de l'Advocacia celebra a a ciutat de Tortosa el II Congreso Estatal Interprofesional de Mediación / II Congrés Estatal Interprofessional de Mediació.

Aquest Congrés està adreçat a persones mediadores i també a professionals que sentin curiositat per saber què és la mediació, com es deriva a mediació, com es treballa en mediació i què pot millorar la mediació de la seva activitat professional habitual amb l’objectiu de donar un servei integral al client i resoldre satisfactòriament tots els encàrrecs professionals. En aquest Congrés es fa un pas més perquè volem formar professionals (mediadors i no mediadors) per aconseguir especialització, formació integral i integradora i transmetre la necessitat de treballar junts per aconseguir la resolució integral dels conflictes que cada encàrrec professional planteja.

Amb l’organització d’aquest Congrés, de caràcter bianual, es vol seguir contribuint a la formació continuada obligatòria dels mediadors inscrits al Registre públic de mediadors del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya. En aquest sentit, l’assistència al Congrés serà certificada pel Consell de l’Advocacia Catalana, el qual acreditarà 12 hores de formació continuada en mediació, d’acord amb l’article 21 del Decret 135/2012, de 23 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei 15/2009, de 22 de juliol, de mediació en l’àmbit del dret privat.

Podeu consultar el programa a través d'aquest enllaç.

El preu de la inscripció, que inclou la formació, els materials que facilitin els ponents, el certificat d’assistència, l’esmorzar dels dos dies, el dinar i la pausa del cafè del dijous, el sopar informal del dijous dia 21 al restaurant Lakinoa i la visita guiada del casc antic de Tortosa, és:

  • Inscripció al Congrés: 100 €.
  • (Opcional) Dinar del divendres 22 de juny, a les 14.45 h, al restaurant Lakinoa (Passeig de Joan Moreira, 24B, Tortosa). Preu: 18 €.

Les inscripcions s’han de fer en línia a través del web. Per a qualsevol dubte o aclariment sobre el programa, els tallers o les inscripcions, cal contactar amb el Consell de l'Advocacia trucant al telèfon 934 875 068 (de dilluns a divendres de 8h a 15 h) o bé per correu electrònic a ceim@cicac.cat

Conscients que les places d’estacionament a Tortosa són limitades i que els desplaçaments entre les diferents seus i els hotels són curts, l’organització ha previst noliejar autobusos de la Companyia HIFE que realitzaran el trajecte Girona-Barcelona-Tarragona amb destinació a Tortosa i el trajecte de tornada a aquestes ciutats per l’import de 15€ en total per passatger.

A continuació es detallem les hores i punts de recollida des de Tarragona:

Tarragona

Pl Imperial Tarraco junt al Quiosc
Data de sortida: Dijous, 21 de juny de 2018
Hora sortida: 08.30 h

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..