Saltar als continguts principals.

Acord del CGPJ sobre provisió de places per a la categoria de magistrat en l'ordre contenciós administratiu i en el social

12/04/2018

El BOE del dia 9 d'abril de 2018 publica els acords de la Comissió Permanent del Consejo General del Poder Judicial en relació a les següents convocatòries:

 

  • Acuerdo de 5 de abril de 2018, de la Comisión Permanente del Consejo General del Poder Judicial, por el que se convoca proceso selectivo para provisión de plazas, entre juristas de reconocida competencia con más de diez años de ejercicio profesional en las materias propias de los órganos del orden jurisdiccional contencioso-administrativo, para el acceso a la Carrera Judicial por la categoría de Magistrado. BOE núm. 86, de 9 d'abril de 2018.
     
  • Acuerdo de 5 de abril de 2018, de la Comisión Permanente del Consejo General del Poder Judicial, por el que se convoca proceso selectivo para provisión de plazas, entre juristas de reconocida competencia con más de diez años de ejercicio profesional en las materias propias de los órganos del orden jurisdiccional social, para el acceso a la Carrera Judicial por la categoría de Magistrado. BOE núm. 86, de 9 d'abril de 2018.
     

Per tal de facilitar la presentació de les sol·licituds s'adjunta el Reglamento 1/2010, de 25 de febrero, del Consejo General del Poder Judicial, que regula la provisión de plazas de nombramiento discrecional en los órganos judiciales, en el que en els seus articles 13 i 15 s'estableixen previsions rellevants sobre la presentació de sol·licituds.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..