Saltar als continguts principals.

Una jornada sobre els criteris per a l'establiment de l'exercici de la guarda dels fills omple el saló d’actes de l’ICAT

12/04/2018

La Secció de Dret de Família de l’ICAT, amb la col·laboració de la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, va organitzar el dia 11 d'abril una conferència sobre "Criteris per a l'establiment de l'exercici de la guarda dels fills" en la que van participar professionals de l'àmbit de la salut així com també experts de l'àmbit jurídic.

El magistrat Manuel Horacio i la fiscal Ana Isabel Neira van tractar sobre els criteris jurídics per establir la guarda dels fills, des de la lactància i fins als 12 anys. També es va exposar la situació en relació als majors de 12 anys, plantejant la problemàtica existent des del punt de vista de la voluntat del menor en la determinació de la guarda i custòdia.

 

 

 

 

 

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..