Saltar als continguts principals.

Posada en marxa dels escrits totalment telemàtics en les seccions civils de l'Audiència Provincial de Barcelona

05/04/2018

El Departament de Justícia informa que el proper 23 d’abril de 2018 ha estat programat l’inici del desplegament de la presentació d’escrits totalment telemàtics, mòdul de registre d’escrits (RED) d’Ejustícia.cat per als col·lectius procuradors i advocats en les seccions civils de l’Audiència Provincial de Barcelona.

Aquest desplegament permetrà presentar, en període voluntari, exclusivament escrits totalment telemàtics de tràmit. És a dir, escrits en format totalment telemàtic en que el procediment destí concret on ha d’arribar l’escrit és conegut pel professional. Dit d’una altra manera: el professional haurà de disposar de la informació relativa al tipus de procediment, número de procediment i any i també ha de conèixer la unitat judicial concreta que està tramitant el procediment en el qual vol presentar l’escrit, que lògicament haurà de ser una de les seccions civils de l’Audiència Provincial de Barcelona, que són les seccions amb números 1, 4, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 i 19.

Recordeu que disposeu de tota la informació relacionada amb aquesta plataforma a través de l'Extranet del professional.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..