Saltar als continguts principals.

Cita prèvia per apoderaments apud acta al partit judicial de Vilafranca del Penedès

12/03/2018

Dins del procés de modernització de l’Administració de justícia s'informa que avui dia 12 de març ha entrat en funcionament al partit judicial de Vilafranca del Penedès el servei de cita prèvia per atorgar apoderaments apud acta, que permet als ciutadans i als professionals reservar amb antelació dia i hora al Servei Comú Processal General.

Aquest servei està implementat al Prat de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Girona, Olot, la Seu d'Urgell, el Vendrell, Figueres, Amposta, Balaguer, Sant Boi de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet on n'ha quedat palesa l'efectivitat i el bon funcionament.

Podeu trobar més informació sobre el sistema a la intranet de l’Administració de justícia i al web de l’Administració de justícia, i podeu adreçar els vostres dubtes i/o suggeriments a oficinajudicial.dj@gencat.cat.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..