Saltar als continguts principals.

Nou servei d'acompanyament a la víctima del delicte en seu judicial

09/03/2018

El Departament de Justícia informa que el proper 3 d’abril de 2018 entrarà en funcionament el “Servei d’Acompanyament a la Víctima del Delicte en seu judicial ” en el marc del nou model d’atenció a les víctimes del delicte del Departament de Justícia.

Aquest servei el durà a terme l’entitat INTRESS, a través d’un contracte de servei adjudicat pel Departament de Justícia. L’objectiu d’aquest servei és el d’informar, assessorar, donar suport i atendre, tot realitzant, si escau, un treball de contenció i suport emocional, a les persones víctimes d’un delicte de violència de gènere en el moment de la compareixença davant del Jutjat de Violència sobre la Dona (o els Jutjats d’Instrucció especialitzats) i a les persones víctimes de qualsevol delicte, inclòs el de violència de gènere, en el moment de l’acte de judici oral que se celebra en la seu dels Jutjats Penals o les Audiències Provincials, en coordinació amb les Oficines d’Atenció a la Víctima del Delicte (OAVD) i si escau, la seva derivació posterior. 

Aquest servei comporta la incorporació d’un equip de professionals especialitzats, distribuïts pel territori de Catalunya,  per garantir la cobertura i la prestació del servei a totes les seus judicials. Els representants territorials del Departament de Justícia en el decurs del mes de març faran visites als degans i deganes judicials per facilitar l’esmentada informació.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..