Saltar als continguts principals.

Ponències sobre arbitratge d'emergència, escriptura pública i conveni arbitral

08/02/2018

El proper dimecres dia 21 de febrer tindrà lloc la segona sessió de les "Jornades sobre l'Arbitratge 2018"  organitzades conjuntament entre l'ICAT i el Tribunal Arbitral de Tarragona.

La primera ponència serà impartida pel Sr. Antoni Bosch Carrera, notari i vocal del Tribunal Arbitral de Barcelona, que tractarà sobre l'arbitratge d'emergència. La segona anirà a càrrec del Sr. Diego de Dueñas Álvarez, notari i vicepresident del Tribunal Arbitral de Barcelona, que parlarà sobre escriptura pública i conveni arbitral.

Recordem que la inscripció és gratuïta per als col·legiats de l'ICAT. Per a la resta de professionals tindrà un cost de 30€ que es podrà formalitzar enviant un correu electrònic a l'adreça secretaria@icatarragona.com amb el comprovant de l’ingrés fet, en el seu cas, al núm. de compte ES19-3191-0507-25-4582583524 BCOEESMM19.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..