Saltar als continguts principals.

El Col·legi programa unes Jornades sobre l'Arbitratge en col·laboració amb el Tribunal Arbitral de Tarragona

09/01/2018

El Tribunal Arbitral de Tarragona en col·laboració amb l’ICAT, ha organitzat unes "Jornades sobre l'Arbitratge 2018" a les quals us convidem molt especialment. La inauguració tindrà lloc el dia 23 de gener i anirà a càrrec del Sr. Pep Medina i Padial, vicepresident del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers, i el Sr. Manel Albiac, degà de l'ICAT i president del Tribunal Arbitral de Tarragona.

Les jornades consisteixen en quatre sessions amb dues ponències cadascuna, i es duran a terme els dies 23 gener, 21 de febrer, 20 de març i 17 d'abril, de les 16:30h. i fins a les 18:00h., en les que s'abordaran els aspectes més rellevants en matèria d'arbitratge. Podeu consultar el programa a la plana web de l'ICAT.

La inscripció és gratuïta per als col·legiats de l'ICAT. Per a la resta de professionals tindrà un cost de 30€. Podeu formalitzar la inscripció enviant un correu electrònic a l'adreça secretaria@icatarragona.com amb el comprovant de l’ingrés fet, en el seu cas, al núm. de compte corrent bancari ES19-3191-0507-25-4582583524 BCOEESMM191.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..