Saltar als continguts principals.

El CGPJ aprova el disseny d'un nou pla sobre clàusules sòl per al 2018

05/01/2018

La Comissió Permanent del CGPJ va aprovar el passat dia 28 de desembre el disseny del nou pla d'especialització de jutjats en matèria d'accions individuals sobre condicions generals incloses en els contractes de finançament amb garanties reals immobiliàries el prestatari de les quals sigui una persona física i va entrar en vigor el dia 1 de gener, amb una vigència de sis mesos.

El pla substitueix al que es va engegar el passat mes de juny, que va consistir en l'especialització d'un total de 54 jutjats de primera instància i que permetrà establir també l'excloent en aquelles províncies en les quals l'impacte del repartiment de la resta dels assumptes entre els òrgans judicials de l'ordre civil ho permeti. Això suposa que el nombre de jutges  s'incrementarà en gairebé mig centenar, ja que fins ara els titulars dels òrgans especialitzats atenien el repartiment ordinari, mentre els reforços que constituïen els denominats "Jutjats bis" tramitaven les demandes sobre clàusules sòl. També augmentarà la xifra de lletrats de l'Administració de justícia dedicats a aquesta matèria.

Podeu consultar la nota de premsa del CGPJ fent clic aquí.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..