Saltar als continguts principals.

Finalització del Pla de Foment per a l'ús del català a la Justícia

02/01/2018

El Consell de l'Advocacia informa en relació a l'execució del programa específic de foment de l'ús del català en determinades actuacions professionals, aprovat en data 27 de desembre de 2016 i  amb venciment en data 31 de desembre de 2017, que no es prorroga  per correspondre actualment la decisió al ministre de Justícia en aplicació de l'article 155. Per aquest motiu aquest Pla deixa de ser vigent a partir del dia 1 de gener de 2018, motiu pel qual ja no es podrà acceptar més altes de lletrats ni tampoc justificacions de designes realitzades a partir d'aquesta data. 

En aquest sentit, des del Consell de l'Advocacia Catalana es comunica que es treballarà en la possibilitat d'elaborar i signar un nou acord amb el Departament de Justícia  amb un pla pilot semblant a aquest, motiu pel qual, a partir de febrer de 2018 es concretarà si és possible materialitzar aquesta proposta. També s'informarà a tots els inscrits al pla pilot de 2016-2017 que, si no mostren la seva disconformitat, des del CICAC els donarien d'alta automàticament al nou pla adjuntant la informació actualitzada.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..