Saltar als continguts principals.

Publicat l'"Anuari de Justícia Alternativa. Dret arbitral"

11/10/2017

El passat mes de juliol es va publicar el número 14 de l’Anuari de Justícia Alternativa. Dret Arbitral que edita el Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB). L'anuari es divideix en diferents seccions. A l'apartat de Scientia s'inclouen articles doctrinals sobre diversos temes relacionats amb l’obligació de confidencialitat en l’arbitratge en dret comparat, la il·legalitat de l’acció d’anul·lació del laude i altres sobre mitjans alternatius de resolució de conflictes tant en l’àmbit de l’empresa com en el dret administratiu i en la resolució de les controvèrsies entre l’inversor i l’Estat en el Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP).

En les seccions referides a Praxis arbitral i Praxis judicial es destaca  l’interessant debat jurídic que sorgeix en la doctrina i en la pràctica de l’arbitratge sobre el paper que han d’exercir els òrgans judicials que resolen accions d’anul·lació de laudes i també les qüestions polèmiques amb  sentències com la del Tribunal Superior de Justícia de Madrid número 32/2016, de 13 d’abril de 2016, o la sentència del mateix tribunal número 70/2016 de 4 de novembre de 2016 i l’article referit a l’àmbit objectiu de la demanda d’anul·lació en ocasió de la Sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya número 47/2015, de 15 de juny de 2015.

Juntament amb tots aquests articles també es realitza a la secció denominada Notitia, un interessant i complert anàlisi tant de notícies, com de novetats bibliogràfiques i articles sobre arbitratge i ADRs publicats en revistes nacionals i internacionals que fan d’aquest anuari una obra imprescindible en matèria arbitral.

Podeu consultar el sumari clicant l'aquest enllaç. En breu aquesta obra estarà disponible a la biblioteca del Col·legi.

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona © Copyright 2015. Reservats tots els drets.
  • Tecnologies
  • Disseny Pàgines Web Tarragona

Avís cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recollir informació estadística. Si contínua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació aquí..